Älskar er!

Faktiskt! Har inte så många läsare, men nu höjs statistiken faktiskt. Vilken tur jag har! Haha. Iallafall, är jätte nervös för jag fyller faktiskt år imorgon. Ikväll är den sista kvällen jag är elva. Det ska jag fira med piggelin och lite vatten, haha. Puss

Oh Oh Oh

Tja, jag har precis ska platta håret, klä på mig o fixa mig o sånt. Sen ska jag dra till skolan! Vi börjar 8.20 idag, men vet inte när vi slutar. Idrott sista lektionen.

Kvällens planer

• Sitta lite vid datorn & titta på tv!
• Göra kamomillete med honung i, titta på tv och mysa med mamma.
• Smörja in mig med lite body lotion's (as torr), sen gå och lägga mig!

Jag saknar dig älskling, kom tillbaks

Tjenare! Sorry att jag inte bloggade imorse, men hann inte. Somnade om, thahah! Men iallafall.. skolan var väl helt okej. Svenska, engelska, lunch svenska, so, matte o slöjd. Sen drog jag, Andrea, Johannes till götgatan. Vi mötte upp Crickan o Isaac påvägen också. Det hände lite saker, sen drog alla typ så jag & Andrea var själva och efter en stund drog hon och jag också. Hahahaha. Aja, saknar Emma såhääär mycket. Puss

skolfoto

HEEEEJ! Nu är Andrea hemma hos mig & snart ska vi dra, skolfoto nästaaaaaa!

Header

Ni som är sugen på att göra en header o design maila: [email protected] VILL SE HUR DUKTIGA NI ÄR INNAN NI GÖR. Tack, pusshej!

Svar på tal

Svar: Hej, jag vet faktiskt inte. Fick den av en kompis! Tack för att du läser min blogg. Puss

Utan dig vid mitt liv, kommer inget bli sig likt.

Hej. Har shoppat lite idag, köpte en bh, tights och en tröja. Sen ska jag köpa lite mer saker imorgon efter skolan om jag hinner. Orkar inte blogga nu för en sak, hejdå.

jkl

Tjenare, snackat lite med Aleks och hon följer med mig till hötorget och tittar lite. Måste titta på lite nya kläder. Hihi! Vi har skolfoto imorgon så ska köpa lite kläder till det. Puss

Jag litar inte på något och allt är hennes fel

Godmorgon bitches. hahaha driver, nejmen godmorgon. Vaknade överdrivet tidigt idag. Ska shoppa med Aleks idag om hon hör av sig thaha! Skriver senare, puss!

Varje gång jag ser dig blir jag varm i hela kroppen

jag ler för mig själv & önskar att jag var din flickvän

Dagens låt

Vad tycker ni om den här låten?!

Sätra dagen

Heeej. Tung dag, började med att jag och Andrea åkte till Zinken o träffade Martin, Justin, Diako, Crickan, Saman.. Vi var i fryshuset och typ på plan och det. Sen åkte jag och Andrea till skanstull och skulle åka till sätra för att titta på medina. Men då kunde inte hon så jag åkte med Aleks o Livia, iaf.. imorgon ska jag typ shoppa lite med Aleksandra. Puss!

Dagens vill ha....

Vad tycker ni e finast?

Äntligen

Äntligen har mamma köpt ett Access kort till mig, jag har inte haft förut eftersom jag bor 3 minuter från skolan. Men efter skolan brukar jag alltid åka iväg så lika bra att köpa det här. Terminskortet. Som är dygnet runt alla dagar!

Svar


Svar: Hej Ebba! Jag ska försöka få in mer bilder, men eftersom jag har tappat bort min kamera laddare så blir de inte så mycket bilder, och min mobilkamera suger, så aa, ska försöka få tag i fler bilder, puss!

Friday, friday..

Hej bloggen. Gör det här lite snabbt nu bara för måste sticka iväg till skolan. Börjar halv nio idag o slutar 2.. planerna efter skolan är väl att träffa några i Zinken. Mobba inte bilden. Puss

a

Tjabaaa! Vi började tio i nio idag, sen slutade vi tio i 3. Då stack jag & Andrea hem till mig och jag bytte om i typ 20 minuter haha. Sen rullade vi till Zinken och träffade Aleksandra, Natasha, Amanda & Livia, sen kom Johannes & Diako när typ Natasha och Livia skulle på träning och strax efter det åkte Andrea också, sen en stund efter kom Martin & Albin.. som vi var på Zinken en stund med.. sen rullade vi till Liljeholmen och var där i typ 20 minuter innan vi stack tillbaka till Zinken... haha aa. Men iallafall, sitter hemma nu iallafall och ska snart hoppa in i duschen. Shiiiiit, värsta bibeln typ, haha!


Vad ska jag blogga mer om?!


Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig....

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

And I would have stayed up with you all night

Hejsan älsklingar. Vid halv 8 kom jag hem från Zinkens IP! Jag träffade Aleksandra, Estelle, Amanda & Dorothea där, vi satt där och typ inte hade något liv.. hahah satt och spelade på varandras lurar.. Sen kom Martin & Ville. Sen en timme efter typ åkte jag hem samtidigt som Martin & Ville. Aja, puss bjuder verkligen på bilden över.

Jag gråter bara i regnet


Tjena! Precis duschat å så.. kom hem efter en as rolig dag. Vi körde massor av sammarbets-övningar. Alla klasser kom på samma plats, men aa 6C är tungast! Jaja, några från klassen planerar att sova över på fredag.. men vi vet inte hos vem. Puss!


puss

Godmorgon. Jag har precis fixat mig och sånt.. haha. Ska snart rusa till skolan, halv 9 ska vi mötas i matsalen & äta frukost där.. nejtack! Tar nånting hemma istället, puss!

Psttt, i love u

Hejsaaaan! Idag var det skola till 2, fick mitt schema.. ganska soft faktiskt! Vår senaste dag är 10 över 3 och tidigaste dag är 2 typ.. fast lite surt att 6B's tidigaste dag är 20 över 1. Men men, haha. Efter skolan drog jag & Andrea till zinken, träffa Isaac, Crickan, Saman, Olle, Johannes, Diako, (alla dom), Nova, Aleksandra, Livia, aa några fllllller! Haha aja. Imorgon är de någon utflyckt med alla 6or. Puss

Tjejer tänker mer på sitt yttre än inre, för att killar har lättare att se än att tänka.


Baby

Godmorgon! Ska äta någonting, platta håret snabbt.. sen sticker jag till skolan. Vi börjar klockan 9 & slutar 14.00 då sticker jag till Zinken igen & träffar några av dom som var där igår. Idag ska vi få vårat schema, gud. Jag är jätte nervös. Tänk om det är jätte tidiga mornar o sena dagar?! Tanken får mig bara att rysa tiiiiiilll!

Vad ska jag skriva?

Hejsan! Idag åkte jag till Zinken efter skolan. Träffade Isaac, Malte, Saman, Nikola, sen kom Nova och Nora, som började sminka mig, när dom sminkar mig kommer, Crickan, Zacke och Olle. Sen snackar vi, Isaac fyller ju år idag, köpte godis till han haha. Sen gick Nova o Nora, sen kommer dom tillbaka, då kommer Mickis o Estelle, Anna & Aleksandra! Sen så var jag med Anna & Aleksandra & Estelle typ hela tiden, hahah glömmer aldrig zinken! GRYMT KUL, aja. Puss

Zinken nästa!


Sticker iväg till Zinken & träffar Isaac, Crickan, Saman, Johannes, Diako, Wille, Nikola..
typ, nån mer kanske, aja. Puss hej.

x


Dagens outfit, hejdåååå!


Im not afraid

Godmorgon. Tror jag höll på dö när jag skulle gå upp idag, men hur som helst. Ska börja platta håret nu, och fixa mig sen sticker jag till skolan. Vad konstigt det känns att säga så.. men ska väl bli kul och träffa alla nya kompisar ink. gamla. Jaja, puss. Uppdaterar efter skolan. Glöm inte att min finaste bror, bästavän och allt fyller år idag.

Man vet inte vad man har förrän man förlorat det.


Jag saknar dig

Hejsan! Jag har precis kommit hem.. Jag & Andrea åkte till götgatan o tittade lite, sen tog vi en fika. Efter det åkte vi vidare hem till Andrea och typ bara snackade lite, sen åkte vi och tittade på bio. Vi såg "Jag saknar dig". Den var helt okej, men inte mig i smaken tyvärr. Jaja, ska typ ta en snabbdusch. Sen ska jag titta lite på film, sen ska jag faktiskt sova.. det är ju trotsallt skola imorgon! Men vi hörs, puss.

Yours was the perfect love


sorrrrrrrrry


Förlåt förlåt förlåt för min as dåliga uppdatering..
men jag ska fixa ny design o header så börjar jag som vanligt! Typ på måndag, puss! ♥ arkiiiiiivbild där uppe.

Tjuvbloggar! <3

bella vet inte att jag bloggar nu meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen det ser hon snart! <3
SÖTA!
KOMMEEEEEEEEEENNNTTTTTTTTEERRRRRAAAAA!

Din framdel var katt, när du vände dig BAAAAM!

Hejsaan! Var på ung idag också, precis när jag, andrea & hilma var framme mötte vi isaac, diako, crickan, nån mer. aaaa, dom skulle gå -.- aja, träffade Nova, emma, vera, aliki, johanna, mira, marre, justin, mladen, vanessa, ebba, fanny, anna, diako ajaaaa. vi hörs puss.

Sticker och möter andrea & hilma, sen taggar vi till ung. puss


Gästblogggggggggggggnniiiiiiiiiiiinggggggggggg!

Hilma här! Gästbloggar lite på katten bellas blogg! Min blogg ------>http://himblans.blogg.se/ KOLLA DEN! <3
Kan ju berätta vad lilla Isabella ska göra idag hon ska träffa MIG!<3
LÄNGTAR EFTER DIG SIS!!
Sedan ska vi på ung tsm med andrea också!
Hejdå sötnosar, HAHA! <3
PS.FYFAN KOLLA VAD KATT HON ÄR
KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTT!

@hemma

Tjaba. Jag och felicia är på ung vid 11 typ, sen när vi äter på donken får hon huvudvärk, mår illa & hela köret. Så vi sticker hem.. sen efter kanske nån timme så träffar jag Linnea & Sophie så vi går på ung. Sen åkte dom hem, då träffade jag Crickan, Isaac, Diako, Malte, Saman, Eric & nån jay typ. Sen träffade jag, Nova, Mikaela, Ronja (och hennes kompisar), sen hann jag itne träffa så många mer. Kom hem vid 7 kanske. Aja, vi hörs ikväll! Puss & Kram.

Isaac, finaste bror!

Jag svär, du är finaste killen på jorden, ställer alltid upp för mig! Om jag hade fått önska mig en sak, hade det varit att du skulle bli min lillebror. Jag lovar. Assså, går inte att beskriva dig med ord. Du är mycket mer än 1, du är helt komplett. Du har alltid ställt upp för mig, och jag lovar att du ska få allt bra. Om någon rör dig, då... den personen ligger risigt till, jag MENAR det. Jag älskaaaaaaaaaaaaar dig såhäääääääär mycket broder. Finaste på jooorden jag svär!
Lika fin som liten! ♥

Ung 08 - dagens outfit

Tjennnnnna! Förlåt för as dålig update. Men iallafall, typ vid kvart i elva sätter jag mig på tunnelbanan till slussen, sen byter jag och åker till tcentralen. Möter upp Felicia & Eve, sen drar vi till ung 08, wooooooho! Om ni ser mig så måste ni komma fram.



Ung 08


Ung 08 - fett taggad, ska bli as kul. Ska gå med dom bästa, Andrea, Felicia, Eve, Anna, Aleksandra.. a det blir säkert fler. Men ska träffa många där också, typ, emma, nova, christine, sally, crickan, isaac, diako, alex, emelie mååååånga fler. Det börjar imorgon och håller på i flera dagar, 16 - 20 augusti. För er som inte vet vad ung 08 är kan gå in på den här länken. ---> Ung08.nu, puss!
Ska du på ung? KOMMENTERA!

Svar på taaaaaaal

Svar: Haha, vad söt du är Aleks, du är också gryyymt söt! Hahahaha, nej den behåller jag själv! hahah :)

Samma knas varje dag

Tjaaaaaaaaaaaba! Sitter och dunkar lite musik, stor, ison & fille, ken ring, kartellen, highwon, ni vet dom tuuungaste. Kom hem någon gång runt halv 1, glömde min lur hos Andrea. Smmmart man är, får väl åka och hämta den imorgon eller nånting. Uppdaterar senare, puss


Trrrräääfffaaattt

Heeeej! Badade aldrig med andrea, vi åkte istället till lilje för att möt upp, marre, justin, tobbe, eric, crickan, ville, naomi, benji, saman, mladen, a några fler typ.. sen åkte vi till hägersten och typ tittade när killarna spelade fotboll, sen drog vi, vi har tittat på midnattsloppet. Hejdå!


Ken ring in my ♥

Möter upp Andrea sen åker vi till eriksdalsbadet. Hälsa om ni ser oss, puss!

Skärholmen

Hej gullisar! Jag kom precis hem, var i skärholmen med mamma & köpte ett linne och ett par shorts. Letade efter ett par tights, men då fanns det bara kvar i medium. Lite senare möter jag upp Andrea i zinken och vi ska gå in på en affär och köpa en lur åt henne, sen sticker vi och badar. Bara lite uppdatering av vad som kommer att hända och vad som har hänt. Puss




Shorts, new yorker 149:-
Linne (som jag har på mig), new yorker 89:- rea


Lägg ner ditt vapen

Heeeeej! Jag & Felicia kom hem för kanske en kvart sen från lägg ner ditt vapen. Det var ganska tråkigt faktiskt, såg några man kände igen.. sen var det döööötrist. Först var det bara en poesi kille (?) som typ snacka en massa sen kom några och sjöng men dom var inte så bra.. aja, träffade typ isaac, alex, diako, aliki, johanna, ivana, johanna, fannie (o hennes kompis), ejah.. inte så många men några. Höll mig mest till diako o isaac. Nu blire värsta boken jag vet. Puss!


Att skaffa vänner är som att skaffa converse, ingen vill ha falska.

Godmorgon! Jag & Felicia vaknade runt halv 12 idag, vi kanske ska på lägg ner ditt vapen. Hoppas iallafall, vill inte missa.. OM FYRA DAGAR ÄR DET UNG 08! Vi kanske ska platta håret på varandra snarttttt, vet inte. Puss


U smile. I smile

Hejsan. Precis kommit hem, har köpt godis & dricka å sånt. Nu ska vi titta på film, egentligen skulle vi ju tittat på i taket lyser stjärnorna.. men vi ska titta på irene huss. Hahahaha som vanligt lää. Men vi hörs. Puss!



Smile like you've never cried.

Hey bebisar! Jag ska för det första ge er ett förlåt för att jag knappt har uppdaterat någonting. Men iallafall .. igår tittade jag, felicia o emelie på johan falk. Ikväll ska vi kanske titta på "I taket lyser stjärnorna" för att väcka gamla minnen. Jaja, kommer väl ett inlägg senare också, puss!


No words..



Varför kommer du tillbaka i mina drömmar?

Hej sötnosar! Eftersom Felicia & Emelie skulle till skansen med sin familj idag så åkte dom dit & jag är fortfarande hos min moster. Men dom kommer senare. Nu lyssnar jag på musik o chillar runt på facebook. Puss

Dagens outfit

Nu ska jag börja packa lite innan jag åker till Alby och möter Felicia! Hihih.

Walla yalla

Godmorgon alla sötisar. Jag sitter och dunkar musik som hörs över hela lägenheten. Men iallafall, idag åker jag till Alby och träffar Felicia & Romana (Emelie kanske också?!)

Goodiebag

Hej, jag är med och tävlar om en skit snygg goodiebag hos Jylice & Fanny! Allt är från bikbok. För att vara med och tävla om denna goodiebagen klickar ni >här<. Pussi!

Del 2 - svar på frågestunden

Postat av: Anonym:
Har du bh? Ps din blogg äger!!
Emma:
1. Jag bor i stockholm, på södermalm! :)

Frida:
1. Blev precis dumpad...

Anonym:
1. Nej. Han gjorde slut för några dagar sen.

Greta:
1. Min favorit låt är: Sann romans - Medina. Ps, SKAFFA EN BLOGG!

Aleksandra:
1. Jag är king och kallas bex!

Anonym:
1. Ja jag har bh. Tack! :)
Själet till att jag skrev själva frågan och inte fotade, var för att jag råkade ta bort den förut. Puss

Varför landa när jag flyger fritt?!

Hejhejhej. Ni vet att jag är typ jb-freak?! Jag har fått hans parfym nu, och gissa om den luktar gott. Gryyyymt gott. Jaja, kommit hem från Andrea, sitter och chattar på facebook.. lyssnar på musik. Typ inget händer! Uppdaterar senare, puss.

Eriksdalsbadet

Tjululu. Jag & Andrea vaknade tolv, & vid halv 2 stack vi till Eriksdalsbadet & badade. Hahaha, soft. Nu har vi ätit typ. Inte mke har hänt, har sovit hos Andrea sen i lördags. Aja, puss!


Ett smile, några ord & jag dog för dig.


Frågestund

Felicia:
1. Eftersom en av mina favoritfärger är svart, så svart!
2. Så mycket man kan älska någon.
3. Hemma tror jag. :)
4. Cola bilar helt klart!
5. Katt och hund!
6. Gillar ingen speciellt mycket av dom, men om någon så Selena.

Alicia:
1. Never say never!
2. Självklart!
3. Om jag vill? Klart jag vill!
4. Mina vänner & familj!
5. Konstig fråga, haha, men typ normalt.. bara somna in eller hur man säger. När jag e tillräckligt gammal.
6. Jag ångrar att jag slutade på dans, att jag tappade kontakten med vissa vänner.. å sånt!

Alexandra:

1. Nej men jag vill veeerkligen ha en!
2. Ja jag ska på ung 08.
3. Antingen med Felicia & hennes syrra, eller med Andrea.. aleksandra, anna eller någon.. vi får se!
Anonymis:
Tack så mycket!
1. Jag heter Izabella.
RESTEN SVARAR JAG PÅ IMORGON

TRÖTT

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem från min moster. Innan vi skulle åka så gick vi förbi älskade mormor och rocko (hunden.) Vi handlade på maxi och nu är jag hemma, jag e grymt trött. Hahaha. Ska fixa ihop svar på frågestunden nu. Ni kan ställa frågor till 19.00 för då dyker säkert svaren upp!



Alla har väl fallit nångång i trans, fått känna denna viben av sann romans?

Tjenare. Nu ska jag snart åka hem från min moster, haha. Och svarar på kommentarer och sånt när jag kommer hem. JAG LOVAR ATT FRÅGESTUNDEN ÄR SLUT NÅN GÅNG I HELGEN!




Sur jag blir!

Hej sötnosar! Sitter vid datan och har precis gått genom mina kommentarer.. då jag hittade den här:
Anonym om Läsarfråga:
Varför skriver du hej mina sötnosar jag bloggar mer sen hej älskling jag bloggar mer sen det är så töntigt så att du vet di är inte gift med bloggen Tönt det är ingen som bäsöker din fula töntiga blogg snoringe

Svar: Jag vet att jag inte är gift med min blogg? Men låt mig, och vad är ditt problem om jag skriver "hej mina sötnosar." Du har inte sett min statistik ellerhur så vad vet du om vilka som besöker min blogg? Snälla lägg ner. Och ännu mer pinsamt är det att du är anonym och inte våga stå för din kommentar. Jag har sparat din IP adress också.

RSS 2.0